welkom pastorie
consistorie
omgeving contact
www.pastoriegarnwerd.nl
 
oude pastorie garnwerd
 
DE CONSISTORIE :: In de ruime tuin van de pastorie staat de voormalige consistorie uit 1912. Dit vrijstaande kerkeraadsgebouwtje is met veel zorg en met behoud van de sfeer verbouwd tot een comfortabel appartement voor 2 personen. Het bestaat grotendeels uit een open ruimte verdeeld over drie niveaus. Het appartement beschikt over een badkamer met douche en vloerverwarming. Het slaapvertrek met 2 losse bedden is een half-open ruimte. De keuken is voorzien van allerlei potten, pannen, magnetron, broodrooster, kruiden en specerijen.
Een ruime woonkamer die met een combinatie van modern en antiek sfeervol is ingericht, heeft lichte kleuren en veel zon. Aan de ene kant uitzicht op de 12e-eeuwse kerk en aan de andere kant vrij uitzicht over de landerijen en eigen tuin. In de tuin zijn 3 terrassen, een voor de ochtendzon, een voor de middagzon, dus ook altijd een terras in de schaduw, en een overdekt terras. Voor de gasten zijn er 2 damesfietsen.
Het huisje is goed verwarmd middels cv en voor de kille zomeravond is er ook nog een gaskachel. TV, radio en internet aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt verder linnengoed klaar.
 
ERFGOEDLOGIES DE OUDE PASTORIE GARNWERD
:: prijs ::